Kleding combineren tot setjes

Net zoals jij verandert, verandert ook jouw kledingstijl. Tijdens een garderobecheck kijken we welke kleding nu bij jou past. Allereerst zorgen we voor overzicht in de kledingkast. Samen bekijken en selecteren we de kleding uit de kledingkast. We maken een selectie van de kledingstukken die je graag draagt, waar je je goed in voelt en die je makkelijk kunt combineren. Zo krijg ik een goed beeld van jouw stijl en persoonlijkheid.

Kledingstukken die je minder vaak draagt, brengen we weer tot leven. We maken diverse kledingcombinaties die passen bij jouw kledingstijl. Je zult verbaasd zijn over de combinaties die je kunt maken. Naderhand maken we van alle outfits een foto. Zo heb je een reminder van de outfitcombinaties die we hebben gemaakt. De foto’s zijn een handig hulpmiddel als je twijfelend voor je kledingkast staat.

Kledingadvies op basis van jouw kast

Profiteer ook van een opgeruimde kledingkast met kleding waar je je mooi en zelfverzekerd in voelt. Dankzij een garderobecheck krijg je een persoonlijk kledingadvies op basis van jouw kledingkast. Je weet daarna precies hoe je kledingstukken met elkaar combineert tot een complete outfit. Om je kledingkast volledig te benutten, maken we een wishlist. Hierop staan de basis kledingstukken die je eindeloos kunt combineren met jouw garderobe. Zo heb je een handvat tijdens het shoppen en voorkom je miskopen.

Haal alles uit de garderobecheck door ook een kleurenanalyse te doen. Dankzij deze analyse leer je welke kleuren passen bij jouw huid-, haar-, en oogkleur en persoonlijkheid. Hierna weet je precies welke kleding matcht met jouw stijl, persoonlijkheid en figuur.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

LOCATIE

Voor een garderobecheck kom ik graag langs bij jou thuis. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Een garderobecheck kost € 55,- per uur. De duur van een garderobecheck is afhankelijk van de omvang van je garderobe. Gemiddeld duurt een garderobecheck twee uur.

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten