Wat is huidverbetering


Bij huidverbetering worden verfijndere ingrediënten gebruikt in een hogere concentratie. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn vaak verbluffend.

Productlijn GIGI


Voor de huidverbeterende behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de producten van GIGI.

GIGI Cosmetics maakt gebruik van de allernieuwste wetenschappelijk geteste ingrediënten van de hoogst mogelijke kwaliteit, gewonnen uit biotechnologische en natuurlijke bronnen. Exclusieve instituutprogramma’s, ontwikkeld in high tech laboratoria, zijn gebaseerd op innovatieve werkstoffen met als doel om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren. Geloofwaardigheid, professionaliteit, innovatie en loyaliteit zijn GIGI's geheim voor succes.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De behandeling vindt plaats in mijn salon in Schalkhaar. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Fruitzuur Peeling behandeling van GIGI Ester C - 1 behandeling

  €59
 • Fruitzuur Peeling behandeling van GIGI Ester C - Kuur van 3 behandelingen

  €150
 • GIGI Ester C is een product wat huidverbeterend en stimulerend werkt en het gaat het verouderingsproces tegen. Vitamine C staat centraal voor deze bijzondere behandeling, net als andere ingrediënten, zoals amandelzuur, rice silk en havermout.

  Het Ester C programma bestaat uit 3 verschillende peelings op basis van Vitamine C voor o.a. de gevoelige-, onzuivere/vette-, droge en verouderde huid. De peelings zijn ook geschikt voor de gevoelige en de gekleurde huid. Met de peelings ga je effectief de strijd aan tegen huidveroudering, hyperpigmentatie en onzuiverheden.

  Effectief Inzetbaar voor: (acne) littekens, anti-aging, hyperpigmentatie, grove poriën, gevoelige huid, droge huid, gekleurde huid.

 • Nutri Peptide behandeling van GIGI

  €75
  Een energie-injectie voor de huid

  Tijdens de behandeling GIGI Nutri-Peptide kunnen werkstoffen door een innovatieve techniek nog dieper in de huid doordringen! Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging. GIGI Nutri Peptide combineert natuurlijke ingrediënten met de meest geavanceerde biotechnologische ingrediënten. Hun innovatieve, laagmoleculaire componenten worden in de huid verwerkt en bevorderen en stimuleren de vernieuwing van de huid en de processen voor het natuurlijk functioneren.

  Effectief inzetbaar bij: hyperpigmentatie, verminderde huidelasticiteit, fijne lijntjes en rimpels, stevigheidsverlies en doffe huid, gedehydrateerde huid.
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten