Wat is huidverzorging

Wanneer we eventuele tekorten in de huid willen aanvullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: je huid is droog en je gaat zorgen dat je huid beter gehydrateerd wordt. Je huid bestaat uit drie verschillende lagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De huidlagen afzonderlijk bestaan ook weer uit verschillende laagjes, die elk hun eigen functie hebben. Iedere huidlaag heeft zo zijn eigen voedingsstoffen nodig. Huidverzorging heeft zijn werking op de opperhuid. Normaal gesproken kan je huid heel veel dingen zelf prima regelen. Via voeding die je binnenkrijgt, krijgt je huid van binnenuit voedingsstoffen en bouwstoffen toegediend via de bloedbaan. Door allerlei processen kan dit verstoord raken. Denk aan verkeerde gezichtsreiniging, centrale verwarming of juist airco, slechte voeding, stress, te lang in de zon, roken etc. We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste verzorgingsproducten. Om je huid in goede conditie te krijgen en te houden is het belangrijk om regelmatig de schoonheidsspecialiste te bezoeken. Maar dit alleen is niet genoeg. Je zult ook thuis de verzorging van de huid voort moeten zetten. Voor het optimale resultaat, stem ik de verzorgingsproducten voor thuis af op de behandeling in mijn studio.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De behandeling vindt plaats in mijn studio in Schalkhaar. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 • I AM Gezichtsbehandeling Quick

  €39
  Gezichtsbehandeling Quick is een korte behandeling, die jouw huid een flinke oppepper geeft. Deze unieke behandeling is een snelle oppepper voor een mooie frisse huid. Ideaal als je weinig tijd hebt maar er toch stralend uit wilt zien!
  Huidanalyse, reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, masker, dag-/nachtverzorging.

 • I AM Gezichtsbehandeling Intensive

  €49
  Een intensieve, reinigende en relaxte behandeling om tot rust te komen. Laat je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen!
  Huidanalyse, reiniging, peeling, bijwerken van de wenkbrauwen, verwijderen onzuiverheden, ontspannende massage nek, schouders en decolleté, masker afgestemd op het seizoen, dag-/nachtverzorging.

 • I AM Gezichtsbehandeling Exclusive

  €59
  Geef je huid een boost met deze exclusieve ontspannende en effectieve behandeling. Je voelt je als herboren!
  Huidanalyse, reinigen, peeling, bijwerken wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide massage nek, schouders en decolleté, ampul, oogserum, masker, dag-/nachtverzorging.

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten