HUIDVERZORGING

Elke huid verdient de beste verzorging. In mijn studio kun je terecht voor diverse behandelingen voor het reinigen, verzorgen, verbeteren en verwennen van jouw huid. Ik werk uitsluitend met de beste, natuurlijke producten die passen bij jouw huidtype.

Je huid is je visitekaartje en weerspiegelt hoe je je voelt. Om jouw huid te laten stralen, is het belangrijk om te weten wat deze nodig heeft. Wanneer je voor de eerste keer bij Studio I AM komt krijg je een kennismakingsbehandeling met een huidanalyse.

Voor deze kennismaking reserveer ik ruim een uur. Ik stel je met behulp van een intakeformulier een aantal vragen. En op basis van de behoeftes van jouw huid en huidtype, kies ik de geschikte producten en een passende gezichtsbehandeling.

In mijn studio bied ik uiteenlopende gezichtsbehandelingen aan voor zowel de onzuivere huid als de rijpere huid. Een gezichtsbehandeling is niet alleen een moment voor je huid, maar ook voor jou.

Tijdens de kennismakingsbehandeling krijg je ook nog een korte massage en een op jouw huid afgestemd masker en we eindigen met een dag-/nachtverzorging.

Een kennismakingsbehandeling kost € 35 en is alleen voor nieuwe klanten.

ONTDEK JOUW
HUIDTYPE TIJDENS EEN
KENNISMAKINGS-
BEHANDELING

MINERAL SKIN COSMETICS

Een gezichtsbehandeling is een moment van ontspanning en verzorging. Tijdens alle gezichtsbehandelingen werk ik met natuurlijke producten voor het optimaal reinigen, verzorgen en verbeteren van jouw huid. Hiervoor gebruik ik de productenlijn XMinerals van het exclusieve merk Mineral Skin Cosmetics. De producten bevatten ingrediënten uit de Dode Zee en zijn voorzien van natuurlijke plantenextracten. En ze zijn hypoallergeen, vegan en geschikt voor de meest gevoelige huid.

De producten XMinerals laten jouw huid zacht, glad, elastisch en comfortabel aanvoelen.

De formules zijn effectief in de strijd tegen een vroegtijdige huidveroudering en helpen de natuurlijke barrièrefunctie en daarmee de weerstand van de huid te versterken. De geavanceerde samenstellingen van de Xminerals-producten voeden, liften, hydrateren en revitaliseren de huid en zorgen voor een opvallend jeugdige huid met een stralende, heldere en frisse teint!

Naast verzorgende en reinigende behandelingen worden er ook huidverbeterende behandelingen gegeven bij Studio I AM.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • I AM Kennismakingsbehandeling (alleen voor nieuwe klanten)

    €35

    Een heerlijke behandeling om kennis te maken met de studio, met Astrid en de producten van Mineral Skin Cosmetics te voelen en ervaren. Op basis van de behoeftes van jouw huid en huidtype, kies ik de geschikte producten en een passende gezichtsbehandeling.

    Intake/huidanalyse, reiniging, peeling, korte massage, masker, dag-/nachtverzorging.
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten