Kleuradvies voor een zakelijke outfit

Kleuren vormen een belangrijk onderdeel van een zakelijke outfit. Kleuren wekken een bepaalde associatie op, zoals rust, betrouwbaarheid of loyaliteit. Tijdens een kleuranalyse kijk ik welke kleuren passen bij het karakter en de haar-, oog- en huidskleur van de medewerker. Elke medewerker krijgt een persoonlijk advies van prints, dessins en kleuren die passen bij de bedrijfsetiquette en de persoonlijkheid van de medewerker. Ik laat hen zien hoe kleuren zelfverzekerdheid versterken en de zakelijke boodschap ondersteunen.

Zakelijke kleding die past bij jouw stijl

Een professionele uitstraling omvat alle vormen van verbale en non-verbale communicatie. Tijdens een kledingadvies bespreek ik daarom ook communicatievaardigheden die van toepassing zijn op een professionele uitstraling. Wie ben je en welke indruk maak je op een ander? Hoe jij gezien wordt, bepaalt hoe anderen op je reageren. Ik laat zien hoe je met verbale en non verbale vaardigheden jouw kwaliteiten en talenten laat zien.

De workshopsessie maakt deelnemers bewust van de impact van hun persoonlijke uitstraling. De handvatten rondom kleur, stijl en communicatie kunnen zij doelgericht inzetten voor meer succes. Ben je benieuwd naar wat ik voor de medewerkers in jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

LOCATIE

Voor een zakelijk kledingadvies ben je van harte welkom in mijn studio in Schalkhaar. We kunnen ook op een andere locatie afspreken. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Een zakelijk kledingadvies kost € 98,- per persoon.

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten