KLEURADVIES

Laat zien wie je bent. Laat de juiste kleurkeuzes jezelf nog beter zichtbaar maken! Met een kleurenanalyse ontdek je welke tinten mooi aansluiten bij jouw huid, je haar, ogen en persoonlijkheid. Na een analyse weet je precies welke dessins, prints en kleuren bij jou passen. Een kleurenanalyse voorkomt miskopen, frustratie en onzekerheid. Het kopen van kleding, make-up en huidverzorging wordt makkelijker, veel leuker en bespaart je geld.

Het dragen van goede kleuren maakt jou zichtbaar, krachtig en laat zien wie jij bent. Dat is belangrijk, want iedereen verdient het om te stralen. Ongeacht leeftijd, huidskleur of lichaamstype: er zijn altijd kleuren die bij jou passen. Tijdens een kleurenanalyse ontdek je jouw kleurtype. De bekendste kleurtypes zijn de lente-, zomer-, herfst- en wintertypes. Maar ik kijk veel verder dan het klassieke vierseizoenensysteem, ik kijk ook

naar jouw persoonlijkheid! Voor de analyse gebruik ik het tien seizoenensysteem. Dit systeem is veel uitgebreider en persoonlijker dan het vierseizoenensysteem. Ik kijk ook naar welke warme en koele elementen in jouw haar, ogen en huid zitten en hoeveel licht-donker contrast jij kunt gebruiken in je kledingcombinaties. Hierdoor krijg je een advies dat helemaal op jou is afgestemd.

ONTDEK JOUW
KLEURTYPE
MET HET
TIEN-SEIZOENEN
SYSTEEM

JOUW PERSOONLIJKE
KLEUR- EN STIJLADVIES

Het is fijn als jij je goed voelt bij de kleuren die het best bij jou passen. Daarom kijk ik niet alleen naar wat je mooi staat, maar vooral naar wat bij jou past. Wat wil je bereiken met het advies? Wil je zelfverzekerd een zakelijke meeting binnenlopen? Niet meer uren staren naar een volle kledingkast? Of heb je het gevoel dat bepaalde kleuren niet alles uit je halen? Ik adviseer je graag!

Jou te laten stralen, dat is mijn doel. Met mijn kennis en ervaring gaan we dat doel zeker halen. Het dragen van de juiste kleuren geeft energie en inspiratie en je houding wordt zelfverzekerder. Kleuren weerspiegelen jouw stemming en persoonlijkheid. Om het effect van kleur te laten zien, krijg je na de analyse een make-up advies. Zo zie je direct het effect dat een kleur heeft op jouw uitstraling.

LOCATIE

Voor een kleurenanalyse ben je van harte welkom in mijn studio in Schalkhaar. We kunnen ook op een andere locatie afspreken. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Een kleuradvies kost € 89,-. En kan uitgebreid worden met extra onderdelen. Combineer je een kleur-, stijl- en kledingadvies dan ontvang je een combinatiekorting. En dit advies kan natuurlijk ook naar wens worden uitgebreid met extra losse onderdelen.

 • Kleuradvies

  € 89,-
  Bij het kleuradvies is inbegrepen een:
  - contrastbepaling licht-donker;
  - passend make-up advies;
  - persoonlijke hand-out van jouw kleurtype.

  Het kleuradvies kan uitgebreid worden met een:
  - handig kleurkaartje voor in de portemonnee: € 9,95;
  - uitgebreide kleurenwaaier met 36 kleuren: € 26,95.
 • Combinatieprijs Kleur-, stijl- en kledingadvies

  € 165,-
  Kleuradvies € 89,-
  Stijl- en kledingadvies € 89,-
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten