Wimperlifting met Elleebana Lash Lift

Een wimperlift geeft een ‘lift’ aan je eigen wimpers. Tijdens de behandeling worden de haartjes vanaf de wortel gelift voor een natuurlijke, volle oogopslag. De wimperbehandeling is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Een lash lift is een geweldig alternatief voor wimperextensions. In tegenstelling tot wimperextensions, kun je bij een Lash Lift na 48 uur gerust zwemmen, douchen, sporten en make-up dragen. De voordelen op een rijtje:

• Korte behandeling
• Blijft tot wel 10 weken zitten
• Zacht en mild voor je ogen
• Natuurlijk, volumineus effect
• Waterbestendig

Hoe werkt een lash lift?

De behandeling begint met het reinigen van de ogen. Ter bescherming worden de onderste wimpers afgeplakt met een eyepad. De bovenste haartjes worden omhoog gekamd met een lotion. Daarna wordt er een permanente vloeistof op je wimpers aangebracht. Deze vloeistof moet ongeveer 15 minuten intrekken. Voor het mooiste resultaat breng ik een fixeergel aan. Deze gel zorgt voor een langdurig, mooi effect. Na een kwartier kan de gel verwijderd worden. Voor het ultieme effect kun je je gekrulde wimpers laten verven. In totaal duurt de behandeling tussen de 40 en 50 minuten.

Verzorging na de wimperlift

- De eerste 48 uur mogen de wimpers niet nat worden. Na 48 uur kun je je wimpers schoonmaken en borstelen.
- Gebruik na de lift geen waterproof mascara. Waterproof make-up is lastig te verwijderen en een remover op oliebasis kan het effect verminderen.
- Houd tijdens het slapen rekening met je slaappositie om het effect van je wimpers mooi te houden.
- Reinig je ogen niet poetsend of wrijvend, maar juist met de lift mee (omhoog).

PRAKTISCHE INFORMATIE

LOCATIE

De lash lift behandeling vindt plaats in mijn salon in Schalkhaar. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Lash Lift € 35,00
Lash Lift met geverfde wimpers € 45,00

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten