Over
Astrid MorsinkNa 21 jaar werkervaring kwam ik erachter dat ik niet meer gelukkig was in mijn baan als directiesecretaresse. Na een zelfreflectie kwam ik tot de conclusie dat ik als zelfstandig ondernemer ‘iets creatiefs met mensen’ wilde doen. Vanuit mijn directe omgeving werd vaak mijn advies over kleding of interieur gevraagd. En heel leuk; mijn advies werd zeer vaak gevolgd. Voor mij een extra stimulans om mij op kleur- en stijladvies te richten: creatief, met mensen en mijn klanten laten stralen door een groter zelfbewustzijn en met meer zelfvertrouwen.

Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam in mijn eigen adviesstudio en heb ik naast mijn diploma ‘imago-expert’ ook mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste succesvol afgerond.

Ik ben super blij dat ik het besluit heb genomen om mijn passie te volgen. Een passie om als kleur-, kleding- en imagostyliste en schoonheidsspecialiste vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn! Ik geef nu kleur-, stijl- en imagoadviezen aan zowel particulieren als aan bedrijven. Mijn bedrijfsnaam ‘I AM staat voor ‘ik ben wie ik mag en wil zijn’ en AM zijn mijn initialen. Ik vertaal graag ook jouw persoonlijkheid naar de juiste kleding en stijl. De juiste keuzes maken je beter zichtbaar, geven je zelfvertrouwen en dragen veel bij aan je professionele uitstraling. Samen met jou zoek ik naar jouw balans tussen het innerlijk en het uiterlijk. Hierbij zijn persoonlijke aandacht, kwaliteit en een fijne, vertrouwde sfeer voor jou, maar ook voor mijzelf, heel belangrijk!

Graag wil ik ook jou ontmoeten om samen te ontdekken welke kleuren je laten stralen, welke kledingstijl jouw persoonlijkheid weerspiegelt en hoe je een mooie stralende verzorgde huid houdt. Voel je van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking om samen de mogelijkheden te bespreken.
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten