STIJL- EN KLEDINGADVIES

Kleding weerspiegelt jouw persoonlijkheid en laat zien hoe je je voelt. Ik kan je helpen jouw kledingstijl te ontdekken. Een stijl waar je je goed in voelt en die uitstraalt wie je bent. Ik kijk naar jouw persoonlijkheid en lichaamstype en maak speciaal voor jou een kledingadvies op maat.

Kleding is veel meer dan stof, kleren laten zien wie je bent! Je voelt je zelfverzekerd en energiek in een outfit die bij jou past. Als jouw persoonlijke stylist ontdek ik samen met jou hoe kleding je laat stralen: van casual tot basic chique en van extravagant tot romantisch. Stijl heeft geen vaste regels. Tijdens het stijladvies doe ik een lichaamsanalyse. Hiermee ontdek ik jouw lichaamstype en welke kleding bij jouw figuur past.

Zo bepalen we samen jouw sterke punten en wat je aandachtspunten zijn. We gaan aan de slag met jouw eigen kleding en daarmee laat ik zien hoe je jouw sterke punten kunt accentueren en de mindere punten juist kunt camoufleren. Soms kun je al met een accent, accessoire of door het toevoegen van enkel één nieuw kledingitem, een hele nieuwe look creëren. Door mijn kledingadvies ontdek je jezelf en straal uit wie je echt bent! Mooi jezelf zijn, zowel op je werk als privé.

JOUW PERSOONLIJKE
STYLIST

KLEDING- EN KLEURADVIES

Tijdens het stijladvies bespreken we alles rondom jouw stijl: van halslijnen tot broeklengtes en van mouwen tot accessoires. Ik kijk naar het totaalbeeld. Na het stijladvies weet je welke stijl bij jou past en welke kledingstukken wellicht ontbreken in je kledingkast.

Zo kun je doelgerichter en makkelijker shoppen en zijn miskopen verleden tijd. Als je een kledingadvies bovendien combineert met een kleuradvies, heb je daar jarenlang profijt van. Geniet ook van een duurzame garderobe met kleding die bij je past en die je ook daadwerkelijk draagt.

STIJLGIDS OP MAAT

Geniet extra van jouw stijl- en kledingadvies en kies ook voor de op maat gemaakte stijlgids. In deze stijlgids is jouw stijl gedetailleerd vastgelegd. De gids beschrijft jouw ideale halslijnen, rok- en broeklengtes, kapsels, sieraden en nog veel meer. Met de stijlgids (ter waarde van € 39,-) maak je eindeloze kleding- en kleurcombinaties en sta je nooit meer twijfelend voor je kledingkast.

LOCATIE

Voor een stijl- en kledingadvies ben je van harte welkom in mijn studio in Schalkhaar. Natuurlijk is het ook mogelijk af te spreken op jouw (gewenste) locatie. Neem gerust een aantal toppers en floppers uit je kledingkast mee. Deze kunnen we dan bespreken en bekijken tijdens het advies.

 • Stijl- en kledingadvies

  €89,-
 • Stijlgids

  €39,-

  Persoonlijk op maat gemaakte stijlgids


 • Stijlkaart


  €19,-
  Kaart met persoonlijke stylingtips
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten