Wat zijn jeugdpuistjes?

Jeugdpuistjes ontstaan tijdens de puberteit. De veranderde hormoonbalans veroorzaakt veranderingen in de talgklierwerking. De talgklieren worden groter en gaan meer talg produceren. Tevens treedt er een verdikking van de hoornlaag op, waardoor de talg niet goed kan afvloeien en zich ophoopt in de talgklieren. Dit veroorzaakt jeugdpuistjes.

Wat kun je er aan doen?

De oorzaak van jeugdpuistjes is hormonaal. Het is daarom belangrijk dat de huid goed en iedere dag gereinigd wordt. Helaas blijven de jeugdpuistjes na één behandeling niet weg. Het is belangrijk om de behandeling thuis voort te zetten. Na de behandeling zal er daarom uitgelegd worden hoe de huid thuis verder verzorgd kan worden om optimaal resultaat te behalen.

Bij een normale vorm van jeugdpuistjes is het regelmatig bezoeken van mijn studio geen overbodige luxe. Indien er een zeer ernstige vorm van acne is, zal ik doorverwijzen naar de huisarts.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • I AM Tienerbehandeling / acne behandeling

    €35
    Reinigende behandeling voor de jonge huid. Een effectieve aanpak van acne. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de producten van de acnelijn XMinerals. Deze producten zijn tevens heel goed voor thuisgebruik.

    Intensieve reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, dag-/nachtverzorging
TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten