WEBSHOP

Hier vindt u allerlei producten om optimaal mooi jezelf te zijn. Van producten tot cadeaubonnen. Lees ook over het spaarpuntensysteem van I AM.

Cadeaubon

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Ben je op zoek naar een ontspannend en origineel cadeau voor de feestdagen, een verjaardag, of voor een andere speciale gelegenheid? Geef dan een cadeaubon van I AM. Leuk om te geven en heerlijk om te krijgen! Ik pak de cadeaubon feestelijk en verrassend voor je in!

De cadeaubon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag. Geef je liever een bepaalde behandeling cadeau zonder vermelding van het bedrag? Ook dat kan. Het is tevens mogelijk om de cadeaubon te combineren met een leuk geschenk. Desgewenst help ik je graag bij het samenstellen van een cadeauarrangement voor een passend tarief. Bel of mail gerust over de mogelijkheden.

Cadeaubonnen zijn vrij te besteden aan alle behandelingen en producten, maar zijn niet inwisselbaar voor geld.

Vriendinnenbon

Ben je enthousiast over een behandeling? Vertel het aan je vriendinnen! Als je een vriendin introduceert bij mijn studio, ontvangen jullie allebei € 7,50 korting op een gezichtsbehandeling (niet geldig op een deelbehandeling) naar keuze.

De vriendinnenbon kun je na afloop van je bezoek aan mijn studio meenemen. Vul je eigen naam in op de bon en geef de bon cadeau aan een vriendin. Je vriendin kan de ingevulde bon meenemen tijdens haar eerste bezoek. Zij ontvangt dan € 7,50 korting op een behandeling naar keuze. Bij jouw volgende behandeling profiteer jij natuurlijk ook van € 7,50 korting.

Spaarpuntensysteem

Spaar je mee voor korting?
Ontvang spaarpunten voor korting op producten of een behandeling in de studio! Bij elke € 25,00 die je besteedt aan een gezichtsbehandeling of verzorgingsproducten ontvang je een spaarpunt.
 • 8 punten - € 10,- korting
 • 12 punten - € 15,- korting
 • 16 punten - € 20,- korting
 • 20 punten - € 25,- korting
 • 24 punten - € 30,- korting

Make-up

Tijdens een uitgebreid persoonlijk Kleuradvies krijg je een make-up advies. Je wordt opgemaakt met de make-up die bij jouw seizoenstype past. De make-up is van het merk Your True Colours. Deze make-up is speciaal afgestemd op de verschillende seizoenstypes. Er zijn een aantal kleuren voor de koele en voor de warme seizoenstypes. Ook zijn er neutrale kleuren voor beide seizoenstypes. De kleurkeuzes van de make-up leggen we vast op een persoonlijke make-up kaart, zodat je altijd makkelijk kunt bij bestellen. Tijdens het opmaken krijg je tips die je direct dagelijks kan toepassen.

Na een gezichtsbehandeling is het ook mogelijk dat ik een lichte dagmake-up aanbreng. De make-up is hypoallergeen en dierproefvrij en ook geschikt voor een zeer gevoelige huid. De make-up is ook te bestellen via het contactformulier. Eventuele verzendkosten zullen in rekening worden gebracht.
 • Powder Stroke

  €19,50
 • Lipstick

  €12,50
 • Oogschaduw

  €10,-
 • Foundation

  €19,50
 • Oogpotlood

  €10,-
 • Wenkbrauwpotlood

  €8,50
 • Poederrouge

  €13,50
 • Mascara

  €11,-

© 2019. Astrid Morsink. Alle rechten voorbehouden.
Fotografie door Your Best Memories

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten