WORKSHOPS

Leer alles op het gebied van kleur, stijl, huidverzorging en make-up tijdens een van de workshops. Geniet van een leuke, actieve dag samen met jouw familie, vrienden of collega’s. Na afloop krijg je handige tips en tools, die je direct in de praktijk kunt brengen.

Wil je workshops met elkaar combineren of deelnemen met een grote groep? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WORKSHOP KLEUR

Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag om jouw kleurtype te bepalen. Ik laat jou zien wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je uitstraling doen. Met behulp van verschillende kleurdoeken leert iedereen zijn eigen kleurtype kennen. Hierna weet je precies welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid. Aan het eind ontvangt iedereen een handig persoonlijk kleurenkaartje met zijn of haar eigen kleuren.

Prijs: € 49,- per persoon (vanaf 3 personen).

WORKSHOP KLEDINGSTIJL

Welke kledingstijl past bij jou? Dit gaan we samen ontdekken! Bij aanvang doen we een korte lichaamsanalyse, zodat we weten wat je sterke punten zijn. Om te ontdekken wat kleding kan doen voor jouw stijl, neemt iedereen zijn meest en minst favoriete kledingstuk mee. Deze kledingstukken gaan we samen bekijken en bespreken. Na afloop krijgt iedereen een persoonlijk stijlkaartje met bijbehorende stylingtips.

Prijs: € 49,- per persoon (vanaf 3 personen).

WORKSHOP KLEUR EN MAKE-UP

Creëer een natuurlijke look die past bij jou. Met een kleuren quick scan ontdekken we samen welke kleuren jou mooi staan. Daarna leer ik je de juiste techniek om een natuurlijke make-up look aan te brengen. Tijdens de workshop gebruiken we producten van Your True Colours. Deze make-up is speciaal afgestemd op de verschillende seizoenstypes. Na afloop krijgt iedereen een persoonlijk make-up kaartje.

Prijs: € 39,- per persoon (vanaf 3 personen).

WORKSHOP HUIDVERZORGING

Leer de kenmerken en behoeftes van jouw huid kennen. Tijdens een workshop huidverzorging krijgt iedereen een persoonlijke huidanalyse om jouw huidtype en huidconditie te ontdekken. Daarna gaan we samen aan de slag. Ik leer je hoe je jouw huid makkelijk en eenvoudig de beste verzorging kunt geven. Op basis van jouw huidtype krijg je een persoonlijk advies om jouw huid te reinigen en te verzorgen.

Prijs: € 39,- per persoon (vanaf 3 personen).

Workshop Imago

Tijdens de workshop Imago gaan we samen aan de slag met jouw eerste indruk: hoe kun je deze beïnvloeden en hoe kom je zelfverzekerd over bij een ander? Als je kleding draagt die bij je past, voel je je zelfbewuster en dat straal je uit. Door praktische en makkelijk toepasbare tips heb jij aan het eind van de workshop meer inzicht in jouw imago.

De workshop is een interactief, positief spel, wat met gevoel voor humor inzicht geeft in jouw uitstraling en de eigenschappen die daarbij een rol spelen. Je krijgt de kans om op een laagdrempelige manier imago advies te vragen en te laten zien wie je bent. Je medespelers geven feedback en je zult verrassende inzichten en complimenten krijgen. Vragen over je imago kunnen betrekking hebben op de binnenkant, buitenkant of de 'overkant'.


Om je te helpen om jouw indrukken uit de workshop blijvend te kunnen gebruiken, is het goed om vooraf een "moodboard" te maken. Hiermee breng je in beeld wie jij bent, hoe je over wilt komen en wat je wil uitstralen. En schrijf ook eens kernwoorden op die bij jou passen.

De workshop start met het formuleren van jouw specifieke imagovraag. Samen met je medespelers krijg je antwoord op jouw persoonlijke vragen. Het doel is om jou te laten zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Een persoonlijke vraag zou kunnen zijn:

· Welke indruk maak ik als ik binnenkom?
· Hoe kom ik toegankelijker over?
· Wat maakt mij uniek?
· Welke kleuren passen bij mij?
· Wat moet ik dragen bij een sollicitatie?
· Hoe kan ik meer gehoord worden?


Dankzij de antwoorden op deze vragen word je op een positieve manier steeds meer bewust van wat je uitstraalt, zowel van binnen als van buiten. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt bewuster van je positieve kwaliteiten. Je ontdekt hoe je overkomt, wie je bent en welke kleding bij jou past.

De kosten voor de workshop zijn € 39,- p.p. en is mogelijk vanaf 4 personen. Deze workshop zou ook een onderdeel kunnen zijn van een teambuildingsdag. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Alle workshops kunnen plaatsvinden in de Studio van I AM. We kunnen ook op een andere locatie afspreken. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten