Kleding voor een sollicitatie, meeting of presentatie

Het allerbelangrijkste van een zakelijke outfit is hoe jij je erin voelt. Als je je comfortabel voelt, straal je professionaliteit en zelfvertrouwen uit. Dat is precies wat je nodig hebt tijdens een zakelijke meeting, een sollicitatiegesprek of een presentatie. Hoe matcht een outfit bij de bedrijfscultuur en jouw stijl? Daarvoor help ik je met een zakelijk kledingadvies. Samen kiezen we de perfecte outfit(s) en leer ik je een aantal communicatievaardigheden voor een onvergetelijke eerste indruk.

Zakelijke kleding die past bij jouw stijl

Allereerst bespreken we de context van de situatie en de bedrijfscultuur. De formaliteit van de organisatie is bepalend voor de outfit. Zodra we de setting hebben bepaald, bespreken we jouw doelen. Welke indruk wil je maken? Wat zijn jouw competenties? Wat wil je bereiken? Op basis daarvan kiezen we de dresscode.

Vervolgens krijg je een korte kleur- en stijlanalyse. Je leert welke stijlen, pasvormen en kleuren jouw positieve punten accentueren. Samen maken we een selectie van geschikte outfits. Als we jouw outfit en accessoires hebben gekozen, leer ik je succesvolle communicatievaardigheden voor een goede indruk. Zo leer je jezelf te presenteren op een zelfverzekerde manier. Deze vaardigheden kun je toepassen tijdens elke situatie!

PRAKTISCHE

INFORMATIE

Neem gerust een aantal zakelijke kledingitems mee uit jouw kledingkast. Deze kunnen we dan bekijken en bespreken.

LOCATIE

Voor een zakelijk kledingadvies ben je van harte welkom in mijn studio in Schalkhaar. We kunnen ook op een andere locatie afspreken. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN

Een zakelijk kledingadvies kost € 98,- per persoon.

TOP

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wenst.

Sluiten